Hvem er vi?

In the real world few questions have one right answer, few problems have one right solution; thats why creativity is crucial to success in the real world.

Peter Gray, Ph.D, research professor at Boston College

Barn mellom 1-12 år bruker gjennomsnittlig mer enn 2 timer foran en skjerm hver dag i følge Medietilsynet. Med økende forbruk av digitale medier, trenger barn nå mer enn noensinne tilrettelegging slik at de kan utfolde seg gjennom lek og kreativitet. Vi vet at mange foreldre ønsker å gjøre hyggelige kreative ting med barna sine, men tiden strekker ikke alltid til. Verken til å planlegge eller til å kjøpe inn det som trengs.

Derfor startet vi Kreakid. For å gjøre det lett for deg å sette i gang med kreative aktiviteter hjemme. Slik at du kan ha masse god kvalitetstid sammen med de små. Gled deg til å se barna utfolde seg og til å lære med spennende kreative prosjekter og eksperimenter hver måned. La de ha det gøy med forskjellige materialer, farger og former. Det gir både selvtillit og utvikler barnas evner.

Vi håper dere får stor glede av Kreakid i lang tid fremover!

Hilsen

Alexandra og Mira

Placeholder

Alex

Alexandra er ingeniør og super god på å bygge ting, på å utforske idéer og eksperimentere. Hun er hovedansvarlig for produktet vårt og alt av daglig drift i Kreakid i tillegg til å drifte et hjem med 3 barn og hund.

Placeholder

Mira

Mira jobber med kommunikasjon og har lang erfaring fra både Coop Norge, NetCom og L'Oréal. Det er hun som passer på at du som Kreakidfamilie er fornøyd og på at du gleder deg til at neste Kreakidboks kommer hjem i posten.

Les mer om oss i disse intervjuene